Vius o VIUS ?


28 de maig 2012

ENFORTIM LA NOSTRA AUTOESTIMA: EINES PER ESTIMAR-NOS MÉS I MILLOR






Tots tenim una idea respecte l’autoestima. Però a vegades ens costa creure que podem viure amb un bon nivell d’autoestima. Malgrat això tractem de ser feliços i de fer feliços als altres donant l’amor i l’acceptació que,  en ocasions, podem no tenir vers nosaltres mateixos.

Aquest taller té com a objectiu bàsic ajudar a prendre consciència d’on et trobes en relació a l’autoestima i dotar de les eines necessàries per enfortir-la i afavorir, d’aquesta manera, una autoestima saludable.




CONTINGUTS DEL TALLER
 
Matí:
(1)  Definició d’autoestima.
(2)  Els pilars de l’autoestima.
(3)  La crítica patològica i la veu crítica interior: característiques, instruments i resposta.
   Tarda:
(1)  Pautes per millorar l’autoestima.
(2)  L’assertivitat: expressió de l’autoestima saludable.

METODOLOGIA
Es facilitaran els continguts teòrics necessaris tot provocant la reflexió i anàlisi dels participants del taller en tot moment. Per tant, també serà pràctic, vivencial i personalitzat. Es faran dinàmiques en petits grups, parelles i individuals afavorint compartir l’experiència de manera totalment lliure. Tot en un espai de confiança i intimitat.

DESTINATARIS
Tota aquella persona interessada en afavorir el seu propi creixement personal i autoestima.


DOCENT
Llda. Sara Serrat i Jordà
Llicenciada en Psicologia des de l’any 1997. Terapeuta Floral. Treballa per l’Administració Pública en l’àmbit de l’ensenyament. Màster d’Intervenció en Dificultats d’Aprenentatge.  Realitza acompanyaments i assessoraments terapèutics. Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut. Àmplia experiència com a formadora als serveis socials i d’ocupació de l’Administració Local. Formadora de diferents mòduls en cursos per a aturats i per treballadors en actiu subvencionats pel SOC i pel Fons Social Europeu




DATA I HORARI



Dia: 16 de juny de 2012


Hora: 10:00-14:00 i de 16:00 a 20:00
LLoc: Girona. C.Santa Clara, 50, entresol

Preu: 60 Euros

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
info@vida.cat/ 606 150 566




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada