Vius o VIUS ?


28 de maig 2012

FLORS QUE CUREN: INTRODUCCIÓ AL TREBALL AMB FLORS DE BACH



Les Flors de Bach són una sèrie de trenta-vuit essències naturals utilitzades des d’una visió holística (física, mental i emocional) per afavorir el nostre benestar i equilibri. La seva acció harmonitza els estats mentals “negatius” provocats per les pressions i dificultats que ens anem trobant en el nostre dia a dia.


Aquest taller, d’acord la filosofia del Doctor Bach, pretén apropar i iniciar a qualsevol que ho desitgi en aquesta teràpia floral. Així doncs es pretén dotar al participant de les nocions bàsiques que permetin conèixer els remeis i les pautes per aplicar-los eficaçment en un mateix o bé a altres éssers vius.




CONTINGUTS DEL TALLER
 
Matí:
(1)    Vida i obra del Dr. Edward Bach per arribar al seu sistema de curació.
(2)    Les 38 Flors de Bach i les seves aplicacions.
   Tarda:
(1)    Rescue Remedy i altres combinacions terapèutiques.
(2)    Preparació i administració de les essències.
(3)    Practiquem: Anàlisi i preparació de la pròpia ampolleta de Flors de Bach.
METODOLOGIA
Es facilitaran els continguts teòrics necessaris tot provocant la reflexió i anàlisi dels alumnes en cada apartat a partir del plantejament, per part de la docent, de casos pràctics a resoldre. L’últim apartat serà eminentment pràctic  ja que cada participant analitzarà el seu propi cas (de si mateix o d’algú altre) amb l’objectiu de fer la preparació floral corresponent en l’ampolleta que podrà endur-se a casa.

DESTINATARIS
Tota persona interessada que vulgui conèixer aquest senzill mètode mitjançant els coneixements bàsics que li permetin posar-los en pràctica en el seu dia a dia.

DOCENT
Llda. Sara Serrat i Jordà

Llicenciada en Psicologia des de l’any 1997. Terapeuta Floral. Treballa per l’Administració Pública en l’àmbit de l’ensenyament. Des de fa més de quinze anys realitza reeducacions i reforços a nens i adolescents. Màster d’Intervenció en Dificultats d’Aprenentatge.  Realitza acompanyaments i assessoraments terapèutics. Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut. Àmplia experiència com a informadora i formadora als serveis socials i d’ocupació de l’Administració Local. Formadora de diferents mòduls en cursos per a aturats i per treballadors en actiu subvencionats pel SOC i pel Fons Social Europeu.

DATA I HORARIS

Dia: 30 de juny de 2012

Hora: 10:00-14:00 i de 16:00 a 20:00.

LLoc: Girona. C.Santa Clara, 50, entresol

Preu: 65 Euros  (inclou l’ampolleta amb el preparat floral corresponent).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
info@vida.cat / 606 150 566

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada