Vius o VIUS ?


28 de maig 2012

INTRODUCCIÓ AL TANTRA: “Dues pedres no caben al mateix lloc, però si dos perfums”


El tantra com llegat mil·lenari ens ofereix un tapis entreteixit en el que la trama i els nusos son el principi femení i masculí sobre el que descansa la vida.
El tantra ens facilita canalitzar el nostres desitjos i  emocions  com vies per retornar al nostre centre, una d’aquestes vies és la sexualitat tàntrica  entesa com una cerimònia d’entrega i comunió que ens porta a espais profunds amb un extraordinari poder de transformació.
Tots tenim l’anhel de gaudir d’unes relacions de parella satisfactòries i plenes. El tantra ens obre una nova perspectiva en aquestes relacions,  això ens permet gaudir del  bé més preuat, la nostra pròpia existència.



A QUI VA DIRIGIT?

A homes i dones que volen conèixer que és el tantra i desitgen una explicació prèvia per tal de saber si es un camí del seu interès.
A dones i homes que vulguin descobrir el seu potencial masculí i femení.  
A homes i dones que intueixen en el seu interior el desig de millorar en les seves relacions.
A dones i homes que cerquen un nou significat a les seves relacions, més enllà del que es dona per suposat i establert. 

NO - OBJECTIUS

Una de les màximes del tantra es que el camí i l’experiència  es única, per tant no arribarem al mateix lloc, cadascú aprendrà en funció del seu moment vital, la linealitat del objectiu desapareix.  


METODOLOGIA

La proposta d’aquest taller es propiciar un clima  experiencial; els rituals i el marc teòric  seran les eines apropiades per aconseguir-ho. El respecte i la confidencialitat seran dos elements fonamentals per  afavorir la confiança i expressió de cadascun dels participants.   

DOCENTS

Montse Olaria (Psicopedagoga) i Pau de Llobet (Professor). Parella amb 34 anys de convivència que han incorporat el tantra a la seva vida.


DATA I HORARIS

Dia:  7 de Juliol 2012



Hora: 10:00-14:00 i de 16:00 a 20:00.

LLoc: Girona. C.Santa Clara, 50, entresol

Preu: 60 Euros


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS




info@vida.cat



/ +34 606 150566




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada